This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Domain created but not working.
#7
RE: Domain created but not working.
@TGates
Have I set these up correctly
https://intodns.com/123hosting.tk <MAIN DOMAIN with cpanel.

Added second domain
https://intodns.com/amazeintv.tk

Using cloudfare so changed NS1 & NS" inside cpanel to the cloudfare nameservers
Is that correct ?
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
RE: Domain created but not working. - by TGates - 01-03-2018, 03:01 AM
RE: Domain created but not working. - by TGates - 01-03-2018, 04:48 AM
RE: Domain created but not working. - by TGates - 01-04-2018, 08:07 AM
RE: Domain created but not working. - by CMs222 - 01-16-2018, 09:11 PM
RE: Domain created but not working. - by TGates - 01-17-2018, 12:35 AM
RE: Domain created but not working. - by Me.B - 01-17-2018, 01:22 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Primary Domain Directing Me To My Cpanel...How Do I Fix This? franselect 1 5 ,137 07-09-2020, 12:43 AM
Last Post: Jettaman
Subdomain Not working PLZ HELP rajeevrrs 4 19 ,526 03-14-2020, 08:47 AM
Last Post: TGates
Issue accessing/pinging 2nd installed domain Fudnut 9 23 ,640 03-14-2019, 04:33 PM
Last Post: fearworks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)