This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

[Help] I have some webmail errors
#1
[Help] I have some webmail errors
I followed the instructions for creating the subdomain for webmail according to this tutorial: http://forums.sentora.org/showthread.php?tid=495

But the result is not running, error, please help me how to correct error. (CONFIGURATION ERROR config.inc.php was not found. Please read the INSTALL instructions!)

[Image: G99Drvn.jpg]

How to fix bugs and let it work, thank you!
Reply
Thanks given by:
#2
RE: [Help] I have some webmail errors
It tells you the problem. CONFIGURATION ERROR config.inc.php was not found. Please read the INSTALL instructions!

There is a problem with your roundcube installation. It cannot find it's configuration file. Did you change anything related to roundcube? Did you try to update it?
-TGates - Project Council

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Support Sentora and Donate: HERE

Find my support or modules useful? Donate to TGates HERE
Developers and code testers needed!
Contact TGates for more information
Reply
Thanks given by: quangpham89
#3
RE: [Help] I have some webmail errors
(08-09-2017, 11:58 PM)TGates Wrote: It tells you the problem. CONFIGURATION ERROR config.inc.php was not found. Please read the INSTALL instructions!

There is a problem with your roundcube installation. It cannot find it's configuration file. Did you change anything related to roundcube? Did you try to update it?

I have configured by: Using Custom Vhost Entries for Webmail (http://forums.sentora.org/showthread.php?tid=495), when editing vhost is done, it does not work in the error config

Code:
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
       ServerAdmin webmaster[at]yoursite.tld
       DocumentRoot "/etc/sentora/panel/etc/apps/webmail/"
       ServerName webmail.yoursite.tld
       AddType application/x-httpd-php .php3 .php
       <Directory />
           php_admin_value open_basedir /etc/sentora/panel/etc/apps/webmail
           Options FollowSymLinks Indexes
           AllowOverride All
           Order Allow,Deny
           Allow from all
       </Directory>
</VirtualHost>
Reply
Thanks given by:
#4
RE: [Help] I have some webmail errors
Is that exactly what you put in the custom entry? If so, it is wrong. You do NOT include the closing </virtualhost> at the bottom. It should be:
Code:
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
      ServerAdmin webmaster[at]yoursite.tld
      DocumentRoot "/etc/sentora/panel/etc/apps/webmail/"
      ServerName webmail.yoursite.tld
      AddType application/x-httpd-php .php3 .php
      <Directory />
          php_admin_value open_basedir /etc/sentora/panel/etc/apps/webmail
          Options FollowSymLinks Indexes
          AllowOverride All
          Order Allow,Deny
          Allow from all
      </Directory>
Sentora will automatically add </virtualhost> at the end.
-TGates - Project Council

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Support Sentora and Donate: HERE

Find my support or modules useful? Donate to TGates HERE
Developers and code testers needed!
Contact TGates for more information
Reply
Thanks given by:
#5
RE: [Help] I have some webmail errors
http://forums.sentora.org/showthread.php...62#pid8862

My Sentora DemoMy GithubAuxio Github
Zentora themeS-Type themeCstyleX theme
flat-color-iconssmall-n-flat-icons

Sentora's development takes way too long, so i'm transitioning to HestiaCP.
Reply
Thanks given by:
#6
RE: [Help] I have some webmail errors
Don't forget to convert:

Code:
webmaster[at]yoursite.tld
To:
Code:
webmaster@yoursite.tld
-TGates - Project Council

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Support Sentora and Donate: HERE

Find my support or modules useful? Donate to TGates HERE
Developers and code testers needed!
Contact TGates for more information
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Webmail Send / Receive works but Outlook doesn't | Digital Ocean dipakcg 12 35 ,005 04-17-2020, 04:52 PM
Last Post: iraqiboy90
Mail MX Errors CMs222 0 3 ,087 02-05-2018, 06:55 AM
Last Post: CMs222
cant recevice email on my webmail , programer 1 5 ,301 07-03-2017, 04:53 PM
Last Post: Me.B

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)