This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Domain points sentora lofin page!
#1
Domain points sentora lofin page!
Hi guys,

I am facing issue with my newly registerd domain dropacloud.com, i have already set my dns using cloudflare and it works.
Now the issue is when i create a domain in sentora i got success message also directory is created under public_html and default pages are their! Now the real problem starts, when i visit the domain in browser it still shows sentora login page Huh .
Other domain's in same server works great. I dont know what to do.

Help me out soon.

Thanks.
Hosting, Small Business and Affiliate Marketing Discussion board.
Reply
Thanks given by:
#2
RE: Domain points sentora lofin page!
Some how sorted the problem!

Code:
]# systemctl status httpd -l
* httpd.service - The Apache HTTP Server
  Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; enabled; vendor preset: disabled)
  Active: failed (Result: exit-code) since Sat 2016-01-02 23:51:17 EST; 3min 55s ago
    Docs: man:httpd(8)
          man:apachectl(8)
 Process: 483 ExecStop=/bin/kill -WINCH ${MAINPID} (code=exited, status=1/FAILURE)
 Process: 395 ExecStart=/usr/sbin/httpd $OPTIONS -DFOREGROUND (code=exited, status=1/FAILURE)
Main PID: 395 (code=exited, status=1/FAILURE)

Jan 02 23:50:09 sv1 systemd[1]: httpd.service failed.
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: Starting The Apache HTTP Server...
Jan 02 23:51:17 sv1 httpd[395]: AH00526: Syntax error on line 56 of /etc/sentora/configs/apache/httpd-vhosts.conf:
Jan 02 23:51:17 sv1 httpd[395]: Invalid command 'SSLEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: httpd.service: main process exited, code=exited, status=1/FAILURE
Jan 02 23:51:17 sv1 kill[483]: kill: cannot find process ""
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: httpd.service: control process exited, code=exited status=1
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: Failed to start The Apache HTTP Server.
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: Unit httpd.service entered failed state.
Jan 02 23:51:17 sv1 systemd[1]: httpd.service failed.

After editing my config file it worked! But now how can i use ssl for all my domains? After commenting below code and restarting my server helpd me.
Code:
 
#SSLEngine
on                                              
#SSLCertificateFile
/var/Sentora/hostdata/zadmin/ssl_certs/$
#SSLCertificateKeyFile
/var/Sentora/hostdata/zadmin/ssl_cer$
#SSLCACertificateFile
/var/Sentora/hostdata/zadmin/ssl_cert$
</virtualhost>                                              
# END DOMAIN: shoutme.xyz          

Now its shows when i overwrite config file all collapses, my apache stops working after restart. 
Find me a solution for this soon.
Hosting, Small Business and Affiliate Marketing Discussion board.
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Primary Domain Directing Me To My Cpanel...How Do I Fix This? franselect 1 5 ,213 07-09-2020, 12:43 AM
Last Post: Jettaman
Issue accessing/pinging 2nd installed domain Fudnut 9 23 ,970 03-14-2019, 04:33 PM
Last Post: fearworks
Domain created but not working. eduardo losf4 8 22 ,505 01-17-2018, 01:22 AM
Last Post: Me.B

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)