This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Site working with http and not working with https
#1
Site working with http and not working with https
Hello,


I am using cloudflare SSL,

Site is working fine with http and https yesterday but today i dont know what happen, site working with http but not working with https

Please suggest me what to do ??
Reply
Thanks given by:
#2
RE: Site working with http and not working with https
https is provided by cloudflare? Are you using their CDN/proxy mode ( orange icon not gray?).

M B
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Freelance AWS Certified Architect & SysOps// DevOps

10$ free to start your VPS
Reply
Thanks given by:
#3
RE: Site working with http and not working with https
Never mind, i have solved this issues but got new problem checkout here : http://forums.sentora.org/showthread.php?tid=1260
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
https without certificate redirects to panel iraqiboy90 10 20 ,755 02-28-2021, 11:20 AM
Last Post: iraqiboy90
Install guide wget over http? edavidf 5 10 ,255 12-15-2020, 07:07 PM
Last Post: jibranahmed
Having both HTTP & HTTPS (Port 443 and Port 80) sites on a server dsmarter 14 43 ,616 08-22-2020, 02:49 PM
Last Post: kenzopoker1

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)