This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Added a domain more then 2 hours ago
#11
RE: Added a domain more then 2 hours ago
1. we need: httpd-vhosts.conf

2. Did you run manually zpanel/sentora daemon? From command line.

3. Need the domain name to check DNS ( you can send it via PM if you wish to keep it private).

M B
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Freelance AWS Certified Architect & SysOps// DevOps

10$ free to start your VPS
Reply
Thanks given by:
#12
RE: Added a domain more then 2 hours ago
It may be directly related to this bug:

https://github.com/sentora/sentora-core/issues/34

Fixed in this commit : https://github.com/sentora/sentora-core/...cc0eda21dc

Update the file changed in the above commit on your server and force a reload of the virtual hosts file.
Reply
Thanks given by:
#13
RE: Added a domain more then 2 hours ago
Has this solved your problem? Please select it as 'Best Answer' if so.
-TGates - Project Council

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Support Sentora and Donate: HERE

Find my support or modules useful? Donate to TGates HERE
Developers and code testers needed!
Contact TGates for more information
Reply
Thanks given by:
#14
RE: Added a domain more then 2 hours ago
I had the same error. What I found on mine was the httpd.vhosts.conf didn't update to show the newly added domain. To make my site show "live" I had to manually run the daemon using this code in ssh.

Code:
php /etc/zpanel/panel/bin/daemon.php
Reply
Thanks given by:
#15
RE: Added a domain more then 2 hours ago
The same error with me.. the domains won't go live..
I rebuilt my server reinstalled OS, and install Zpanel, but works with Zpanel.
Reinstalled OS again and install Sentora, the problem went back and the domain still pending Sad
Reply
Thanks given by:
#16
RE: Added a domain more then 2 hours ago
could you run daemon manually?

M B
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Freelance AWS Certified Architect & SysOps// DevOps

10$ free to start your VPS
Reply
Thanks given by:
#17
RE: Added a domain more then 2 hours ago
Hi M B Smile

Thanks for the reply. I'm not sure how to run it manually, as my vps is now back to Zpanel and has some customers already on the node, so i don't think i can reinstall my panel and change it to sentora at the present time.

But could you tell me how to run it manually? And what's wrong with the daemon? Is that from my end?
Yes with Zpanel runs smoothly, the domain live just in minutes, sentora seems to be promising too, just that domain pending problem thing. Smile
Reply
Thanks given by:
#18
RE: Added a domain more then 2 hours ago
IT was posted above on SSH:

php /etc/zpanel/panel/bin/daemon.php

then restart apache or reload it.
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Freelance AWS Certified Architect & SysOps// DevOps

10$ free to start your VPS
Reply
Thanks given by:
#19
RE: Added a domain more then 2 hours ago
I've got the same bog. And loocking around this i found that strange other one by a dns query command.

-------------------------------------------------------------------------------
Service scan

FTP - 21 220 ProFTPD 1.3.3g Server (Zpanel FTP Server) [::ffff:Server IP HERE ]
SMTP - 25 220 XXXXXX-XXXXXXXXXX.com ESMTP
HTTP - 80 HTTP/1.1 200 OK
Date: Mon, 13 Oct 2014 11:33:31 GMT
Server: Apache/2.2.15 (CentOS)
Set-Cookie: PXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
POP3 - 110 +OK Dovecot ready.
IMAP - 143 * OK [CAPABILITY IMAP4rev1 LITERAL+ SASL-IR LOGIN-REFERRALS ID ENABLE IDLE AUTH=PLAIN AUTH=LOGIN] Dovecot ready.

-------------------------------------------------------------------------

Look at the " Connection: close ".  Does any body know how to resolve it and if th both are not related? Please, i'am getting creasy with all that hapening for ZPanel and that nex Sentora, and all actualy stuff. Please.

Best regards,
xtiko
Reply
Thanks given by:
#20
RE: Added a domain more then 2 hours ago
1. This had nothing to do with the above!

The above cron issue is mainly related to sentora beta and been fixed.

2. What DNS have to do with the listing? Could you explain?
For the connection close, it look like apache closed connection as it had served the output. So what is your issue really with that and the above?

Thanks to explain so we can help you.
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Freelance AWS Certified Architect & SysOps// DevOps

10$ free to start your VPS
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Primary Domain Directing Me To My Cpanel...How Do I Fix This? franselect 1 5 ,090 07-09-2020, 12:43 AM
Last Post: Jettaman
Issue accessing/pinging 2nd installed domain Fudnut 9 23 ,450 03-14-2019, 04:33 PM
Last Post: fearworks
Domain created but not working. eduardo losf4 8 22 ,137 01-17-2018, 01:22 AM
Last Post: Me.B

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)