This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Install Problems
#1
Install Problems
Hi I have been using Zpanel latest version and a friend told me that its now here...

Any ways I have been trying to install on a min install of CentOS 6.5 and I get this error..


[root@cp ~]# sudo ./install-beta

############################################################
# Welcome to the Official Sentora Installer 1.0.0-beta9 #
############################################################

Checking that minimal requirements are ok
Detected : CentOs 6 i686
Ok.
DB server will be mySQL
It appears that package bind is already installed. This installer
is designed to install and configure Sentora on a clean OS installation only!

Please re-install your OS before attempting to install using this script.
[root@cp ~]#


So i checked to see if Apache is installed...

Package(s) httpd available, but not installed.
No Packages marked for removal
[root@cp ~]# rpm -e httpd
error: package httpd is not installed
[root@cp ~]# service httpd stop
httpd: unrecognized service

I ran several other tests and it is not installed its a clean, newly installed min install... is there a way to get past the checking system?
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
Install Problems - by liamgibbins - 12-07-2014, 10:32 PM
RE: Install Problems - by Me.B - 12-07-2014, 11:04 PM
RE: Install Problems - by liamgibbins - 12-07-2014, 11:42 PM
RE: Install Problems - by Me.B - 12-08-2014, 12:11 AM
RE: Install Problems - by Moderator - 02-15-2015, 04:52 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
apt-get install mod_ssl ERROR CMs222 9 26 ,644 11-11-2022, 09:14 PM
Last Post: zustudios
Install guide wget over http? edavidf 5 10 ,191 12-15-2020, 07:07 PM
Last Post: jibranahmed
SSL install breaks apache service EGOSKY123 1 4 ,181 10-28-2020, 12:12 AM
Last Post: iraqiboy90

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)