This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Port 443 goes active, https causes error
#11
RE: Port 443 goes active, https causes error
(08-15-2018, 01:47 PM)ogzcreative Wrote: this problem is caused on CentOS installs by a duplicate Listen 443 statement in /etc/httpd/conf.d/ssl.conf  Big Grin

Thanks for the tip. I am running on Ubunto 14.04, which does not have a /etc/httpd/conf.d/ssl.conf file. However, I did a find for ssl.conf. Of the nine files returned, this is the only one which references port 443:

/opt/eff.org/certbot/venv/lib/python2.7/site-packages/certbot_apache/tests/testdata/centos7_apache/apache/httpd/conf.d/ssl.conf

Reference:
# When we also provide SSL we have to listen to the
# the HTTPS port in addition.
#
Listen 443 https

I don't know if this has anything to do with the issue because I am running on Unbuntu and not Centos. Even if it does, I don't know what to do about it other than rem out the Listen 443 https line.

Could all this have something to do with Let's Encrypt?

If interested, this is the link to a portion of my httpd-vhosts.conf file which shows the SSL setting for the Sentora control panel as well as two domains that had been configured with SSL -- http://rstunlimited.com/httpd-vhosts.pdf.
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Repo update error hostingms 3 5 ,964 02-14-2024, 09:20 AM
Last Post: TGates
apt-get install mod_ssl ERROR CMs222 9 26 ,732 11-11-2022, 09:14 PM
Last Post: zustudios
Sentora debug and error files johnnyp 0 1 ,358 10-27-2022, 06:16 PM
Last Post: johnnyp

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)