This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

needing help quickly
#1
needing help quickly
Ok here is what is happening. Today I woke up to a problem with my Web server. It started out as inages not showing. Checked to make sure the inages were still there. They were. So I went to the image in the browser and it would not show. So I remotes into the Web server and restarted. Did not help. I went to the login page locally and what do you know... the images load fine. It's only externally. I event tried to tried ftp. And it's a corrupted file. But locally, on the server itself, it's fine. Something with the transfer. Any clue?
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
needing help quickly - by Nextus - 03-16-2015, 05:09 AM
RE: needing help quickly - by Me.B - 03-16-2015, 07:05 AM
RE: needing help quickly - by Nextus - 03-17-2015, 06:56 AM
RE: needing help quickly - by Me.B - 03-17-2015, 06:42 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
please help me quickly (Forbidden) SHADOW 4 11 ,773 06-03-2015, 09:19 PM
Last Post: SHADOW

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)