This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Link not working ???
#4
RE: Link not working ???
(02-17-2015, 09:34 AM)galaxy Wrote:
(02-17-2015, 09:28 AM)Me.B Wrote: You need to upgrade to 10.0.2 first already then back to 10.1.1

i cant find anny link to 10.0.2 only a link to 10.1.1
problem solved i make the mistake it is version 10.1.0 not 10.0.1 Undecided
now i upgrade it to 10.1.1 with this link
bash <(curl -Ss https://raw.githubusercontent.com/zpanel.../10_1_1.sh) the link is a part of the link where you can find sentora en a part of the original link from zpanel Shy

thx
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
Link not working ??? - by galaxy - 02-17-2015, 09:25 AM
RE: Link not working ??? - by Me.B - 02-17-2015, 09:28 AM
RE: Link not working ??? - by galaxy - 02-17-2015, 09:34 AM
RE: Link not working ??? - by galaxy - 02-17-2015, 09:45 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
sucessfully upgrade to php 7 but panel not working sumair7230 3 9 ,862 09-12-2019, 06:07 AM
Last Post: aakash26
Link to install incorrect in documentation Bionic Click 4 13 ,305 09-17-2014, 07:23 PM
Last Post: kandrews

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)