This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Getting Awstats to work
#1
[Not Solved] Getting Awstats to work
Anyway I had awstats working fine on my previous zpanel install.. ie <domain>/awstats/awstat.pl

However I cannot get it working now, it was setup so long back I don't even know what setup procedure I did.. however just trying to follow this guide here http://computers.in4mnation.com/install-...u-apache2/ even this http://blogging.dragon.org.uk/installing...14-04-lts/

aside from a few issues like "Either all Options must start with + or -, or no Option may."

that were fixed, when I try to goto "<domain>/awstats/awstat.pl" I get

Quote:"Error 403 - Access Forbidden

You are not authorised to view this page or directory....

This may be due to the following reasons:-

The web server is setup to disable directory listings.
You supplied an incorrect user/password when attempting to browse this area.
If you believe you are getting this error message by mistake, please contact the website administrator."

Anyone got this working.. perl/cgi work with sentora ?

The built in webazlier is junk and implemention is partly broken would rather just disable and use something better for apache logs.
Thanks given by:


Messages In This Thread
Getting Awstats to work - by Leonx - 12-10-2014, 05:15 AM
RE: Getting Awstats to work - by jacobg830 - 12-10-2014, 06:14 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-10-2014, 07:11 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-10-2014, 07:13 PM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-11-2014, 12:44 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-11-2014, 01:20 AM
RE: Getting Awstats to work - by TGates - 12-11-2014, 03:18 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-11-2014, 04:37 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 02:55 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-13-2014, 04:12 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 04:22 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 04:52 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:01 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 04:50 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 04:59 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 05:14 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 05:10 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:23 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 06:47 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:29 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 05:35 AM
RE: Getting Awstats to work - by 5050 - 12-17-2014, 05:58 PM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-18-2014, 01:00 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
1.0.2 1.0.3 postfix fix not work andykimpe 20 10 133 06-12-2021, 09:54 PM
Last Post: andykimpe
Webalizer Stats not work - how to fix it ? domyhost 2 3 593 04-28-2020, 05:14 PM
Last Post: domyhost
I changed date and time from server and sentora does not work gabriel15959 1 2 951 03-20-2019, 11:52 PM
Last Post: fearworks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)