This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

[MODULE] xBilling
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
modpluz this seems to be a recurring problem.  Any ideas?

Did you guys use FTP or ssh to upload the frontend files of xbilling? If ssh, make sure you update the permissions.
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
At the top of my head, I would say look at the apache error logs to get the exact error.

Another way might be to navigate to "http://url.shoutme.xyz/api/xbilling" using POSTMAN (or similar) with the appropriate headers and/or body to get the actual error being thrown by XMWS.
Remi - Software Engineer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by: TGates
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
@Tgates, I used FTP to upload files.

@Modpluzl, Here is my error apache error log.
Code:
[Tue Dec 22 06:01:26.805451 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14213 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:28.809989 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14113 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:30.812518 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14120 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:44.836300 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14689 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:46.838139 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14687 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:48.840173 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14684 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:51.843347 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14124 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:53.845584 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14646 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:55.848633 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14683 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:57.855708 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14685 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:01:59.857906 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14647 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:02:01.861778 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14119 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 06:02:04.867083 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 14116 exit signal Segmentation fault (11)
sendmail: Cannot open mail:25
[Tue Dec 22 09:20:01.617820 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 295] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Tue Dec 22 09:20:01.640395 2015] [auth_digest:notice] [pid 295] AH01757: generating secret for digest authentication ...
[Tue Dec 22 09:20:01.641063 2015] [lbmethod_heartbeat:notice] [pid 295] AH02282: No slotmem from mod_heartmonitor
[Tue Dec 22 09:20:01.660166 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 295] AH00163: Apache/2.4.6 (CentOS) configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 22 09:20:01.660183 2015] [core:notice] [pid 295] AH00094: Command line: '/usr/sbin/httpd -D FOREGROUND'
[Tue Dec 22 09:29:41.232328 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 17998 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 09:30:00.250317 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 18007 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 09:30:27.277082 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 17997 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 09:32:00.370057 2015] [core:notice] [pid 295] AH00052: child pid 18008 exit signal Segmentation fault (11)
[Tue Dec 22 09:43:40.178636 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 295] AH00170: caught SIGWINCH, shutting down gracefully
[Tue Dec 22 09:43:41.349428 2015] [suexec:notice] [pid 18299] AH01232: suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Tue Dec 22 09:43:41.365537 2015] [auth_digest:notice] [pid 18299] AH01757: generating secret for digest authentication ...
[Tue Dec 22 09:43:41.365943 2015] [lbmethod_heartbeat:notice] [pid 18299] AH02282: No slotmem from mod_heartmonitor
[Tue Dec 22 09:43:41.386068 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 18299] AH00163: Apache/2.4.6 (CentOS) configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 22 09:43:41.386087 2015] [core:notice] [pid 18299] AH00094: Command line: '/usr/sbin/httpd -D FOREGROUND'
[Tue Dec 22 09:44:00.361247 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 18299] AH00170: caught SIGWINCH, shutting down gracefully
[Tue Dec 22 09:44:01.450101 2015] [suexec:notice] [pid 18314] AH01232: suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Tue Dec 22 09:44:01.466508 2015] [auth_digest:notice] [pid 18314] AH01757: generating secret for digest authentication ...
[Tue Dec 22 09:44:01.467089 2015] [lbmethod_heartbeat:notice] [pid 18314] AH02282: No slotmem from mod_heartmonitor
[Tue Dec 22 09:44:01.487566 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 18314] AH00163: Apache/2.4.6 (CentOS) configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 22 09:44:01.487592 2015] [core:notice] [pid 18314] AH00094: Command line: '/usr/sbin/httpd -D FOREGROUND'
sendmail: Cannot open mail:25
also the root doesn't contails "api" folder!
Hosting, Small Business and Affiliate Marketing Discussion board.
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
The panel uses htaccess to for the api redirect.It is in another sub folder of the panel.
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
Finally, i somehow messed up with my http.config file and my whole apache went down... Sad Confused Huh
Hosting, Small Business and Affiliate Marketing Discussion board.
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
Hi all,

As mentioned previously, xBilling was created initially for Zpanel and there have been tweaks to get it working for Sentora which worked for some and not for others.

I have always tested my changes on a fresh Sentora install (which works), but there have been reports of it not working for migrated(Zpanel => Sentora) servers.

Over the past few weeks, I have spent time migrating my servers from Zpanel to Sentora and have been successful with it (Thanks kandrews).

That being said, I will now get the chance to give xBilling a complete run through from a migration point of view and should get it fully working in the next couple of weeks.

Kind Regards,
Remi
Remi - Software Engineer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by: warmax356 , TGates
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
just installed this on my ubuntu machine, will keep you guys posted if it worked or not.
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
it is not work and oi don't know why???????
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
I have always tested my changes on a fresh Sentora install (which works), but there have been reports of it not working for migrated(Sentora) servers.
Reply
Thanks given by:
[Solved] RE: xBilling [MODULE]
x Billing [MODULE] not working
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
[Module] Whois jollyjoke 3 4 180 02-03-2020, 02:04 AM
Last Post: jollyjoke
[Module] Module updates jollyjoke 6 7 373 02-03-2020, 02:03 AM
Last Post: jollyjoke
Updated module and theme repo 2018 zustudios 3 2 573 12-24-2019, 08:07 AM
Last Post: zustudios

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)