This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

[MODULE] xBilling
#31
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
(01-05-2015, 08:30 PM)modpluz Wrote: Ah I see...what is your sentora/zpanel core database named?

sentora_core
[Image: Senzanome.png]
Reply
Thanks given by:
#32
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
Thanks, found what the problem is, fixed and updated...please try installing the module again.
Remmy - Senior Full Stack Developer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by:
#33
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
(01-06-2015, 05:34 AM)modpluz Wrote: Thanks, found what the problem is, fixed and updated...please try installing the module again.

I've executed
zppy update
zppy upgrade xbilling
And this is the result:
Code:
zppy upgrade xbilling
Module to be upgraded!
--2015-01-05 20:53:39--  http://zpx.imerlabs.com/xbilling.zpp
Risoluzione di zpx.imerlabs.com (zpx.imerlabs.com)... 176.31.61.203
Connessione a zpx.imerlabs.com (zpx.imerlabs.com)|176.31.61.203|:80... connesso.
Richiesta HTTP inviata, in attesa di risposta... 200 OK
Lunghezza: 577502 (564K)
Salvataggio in: "xbilling.zpp"

100%[================================================================================================================================>] 577.502     --.-K/s   in 0,05s  

2015-01-05 20:53:39 (11,7 MB/s) - "xbilling.zpp" salvato [577502/577502]


Notice: Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/upgrade.run on line 47

Notice: Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/upgrade.run on line 56

Notice: Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/upgrade.run on line 65

Notice: Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/upgrade.run on line 73

Notice: Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/upgrade.run on line 81
Module upgraded successfully!

But the module page is still a blank page..  Sad  Sad
Reply
Thanks given by:
#34
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
hmmm...this works well on two of my installation of Sentora and Zpanel.

What does your error log say?
Remmy - Senior Full Stack Developer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by:
#35
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
(01-06-2015, 05:24 PM)modpluz Wrote: hmmm...this works well on two of my installation of Sentora and Zpanel.

What does your error log say?

Nothing related to xBilling  Huh
If you want and if you can, i'll provide you some ssh credential to my server and if we'll find the issue we can post the solution here.
Reply
Thanks given by:
#36
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
sounds good but I still need to know what your error log says for starters
Remmy - Senior Full Stack Developer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by:
#37
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
(01-06-2015, 09:34 PM)modpluz Wrote: sounds good but I still need to know what your error log says for starters

Code:
cat /var/log/apache2/error.log
[Mon Jan 05 02:47:55.359840 2015] [mpm_event:notice] [pid 24006:tid 139695990019968] AH00489: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 02:47:55.359967 2015] [core:notice] [pid 24006:tid 139695990019968] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 02:47:58.391495 2015] [mpm_event:notice] [pid 24006:tid 139695990019968] AH00491: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 02:47:59.472918 2015] [:notice] [pid 24196:tid 140159841769344] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 02:47:59.473001 2015] [:notice] [pid 24196:tid 140159841769344] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 02:47:59.473780 2015] [mpm_event:notice] [pid 24196:tid 140159841769344] AH00489: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 02:47:59.473811 2015] [core:notice] [pid 24196:tid 140159841769344] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 02:48:10.603933 2015] [mpm_event:notice] [pid 24196:tid 140159841769344] AH00491: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 02:49:27.533357 2015] [:notice] [pid 3875] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 02:49:27.533442 2015] [:notice] [pid 3875] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 02:49:27.557571 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 3875] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 02:49:27.557613 2015] [core:notice] [pid 3875] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 02:49:37.874410 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 3875] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 02:50:01.354265 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 02:50:01.355214 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 02:50:03.479341 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 02:50:03.479404 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 11:05:01.522735 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 11:05:01.554762 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 11:05:01.554778 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 11:05:01.574711 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 11:05:01.574734 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
sh: 1: Syntax error: "(" unexpected
PHP Notice:  Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run on line 33
PHP Notice:  Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run on line 34
PHP Notice:  Undefined variable: server_vars in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run on line 173
PHP Fatal error:  Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table '_core.x_vhosts' doesn't exist' in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run:178
Stack trace:
#0 /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run(178): PDOStatement->execute()
#1 /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run(27): installModule()
#2 {main}
 thrown in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/deploy/install.run on line 178
[Mon Jan 05 11:10:02.150425 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 11:10:02.182267 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 11:10:02.182283 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 11:10:02.201015 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 11:10:02.201035 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 11:25:01.675359 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 11:25:01.695778 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 11:25:01.695794 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 11:25:01.716755 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 11:25:01.716778 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 12:15:01.384397 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 12:15:01.426686 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 12:15:01.426705 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 12:15:01.445455 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 12:15:01.445472 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 13:25:01.740858 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 13:25:01.781095 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 13:25:01.781112 2015] [:notice] [pid 1253] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 13:25:01.800119 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 13:25:01.800136 2015] [core:notice] [pid 1253] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 18:57:48.372196 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1253] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 18:57:49.451408 2015] [:notice] [pid 20311] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 18:57:49.451498 2015] [:notice] [pid 20311] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 18:57:49.475819 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 20311] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 18:57:49.475862 2015] [core:notice] [pid 20311] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 21:08:08.983316 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 20311] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 21:08:33.847216 2015] [:notice] [pid 1296] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 21:08:33.863314 2015] [:notice] [pid 1296] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 21:08:34.350808 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1296] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 21:08:34.350890 2015] [core:notice] [pid 1296] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 22:48:31.219868 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1296] AH00169: caught SIGTERM, shutting down
[Mon Jan 05 22:49:04.431916 2015] [:notice] [pid 1191] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 22:49:04.434532 2015] [:notice] [pid 1191] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 22:49:04.984933 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1191] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 22:49:04.984982 2015] [core:notice] [pid 1191] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
[Mon Jan 05 23:20:01.352630 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1191] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Jan 05 23:20:01.396787 2015] [:notice] [pid 1191] mod_bw : Memory Allocated 0 bytes (each conf takes 48 bytes)
[Mon Jan 05 23:20:01.396803 2015] [:notice] [pid 1191] mod_bw : Version 0.92 - Initialized [0 Confs]
[Mon Jan 05 23:20:01.414249 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 1191] AH00163: Apache/2.4.7 (Ubuntu) configured -- resuming normal operations
[Mon Jan 05 23:20:01.414264 2015] [core:notice] [pid 1191] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2'
Reply
Thanks given by:
#38
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
Hi all,
If You need debug sentora please set Sentora Debug Mode to dev.
I try xBilling on fresh install (ubuntu 14.04) and I noticed some errors :

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'zpanel_xbilling.x_settings' doesn't exist' in /etc/sentora/panel/dryden/db/driver.class.php:176 Stack trace: #0 /etc/sentora/panel/dryden/db/driver.class.php(176): PDOStatement->execute() #1 /etc/sentora/panel/modules/xbilling/code/controller.ext.php(499): db_driver->bindQuery('SELECT setting_...', Array) #2 /etc/sentora/panel/dryden/ui/templateparser.class.php(214): module_controller::getEditCompanyName() #3 [internal function]: ui_templateparser::CompileFunctionEcho('/<@\s([\w*]*)\s...', '<@ Init @>??<di...') #4 /etc/sentora/panel/dryden/ui/templateparser.class.php(65): call_user_func_array('ui_templatepars...', Array) #5 /etc/sentora/panel/dryden/ui/templateparser.class.php(253): ui_templateparser::CompileFunctions('<@ Init @>??<di...') #6 [internal function]: ui_templateparser::CompileTemplateClass('/<# ([\w*_*]*) ...', '<!DOCTYPE html>...') #7 /etc/sentora/panel/dryden/ui/templateparser.class.php(65 in /etc/sentora/panel/dryden/db/driver.class.php on line 176


Solution :
In this file :
/etc/sentora/panel/modules/xbilling/code/controller.ext.php

change this line :
   static $module_db = 'zpanel_xbilling';
to :
   static $module_db = 'sentora_xbilling';

================UP================
change only server_app from
$server_app = 'zpanel';
to :
$server_app = 'sentora';
================UP================

Inside in module  I found :

Warning: SimpleXMLElement::asXML(./modules/xbilling/xbilling.xml): failed to open stream: Permission denied in /etc/sentora/panel/modules/xbilling/code/controller.ext.php on line 83
Reply
Thanks given by: SkiRac3rDud3
#39
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
This is quite strange, I tested on a Sentora and Zpanel installation and xBilling did ran successfully.

Your solution above is hard coding the "$server_app" and "$module_db" values...the idea (that's clearly buggy) is to let the system decides which is installed and then use it.

If "hard coding" works for now, then please use it...until I'm able to have a look at this module again...hopefully, this week.
Remmy - Senior Full Stack Developer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by:
#40
[Not Solved] RE: xBilling [MODULE]
Hello,
I'm getting the following issue : "Problem reading data from http://domain.tld/api/xbilling"
I checked php.ini and fopen() is currently ENABLED.
I didn't complete these fields in the xBilling module ( Public Key: Private Key: ).
Is it the reason? Where do I find such information?
Thank you!
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
[Module] ELFileManager (build on elfinder) Diablo925 73 21,812 05-04-2017, 11:46 PM
Last Post: Ron-e
[MODULE] Rainloop Castey 15 6,237 04-13-2017, 03:44 AM
Last Post: worksmarter
[MODULE] Sentastico Package Installer [ALL OS] TGates 2 22,628 02-26-2017, 11:07 AM
Last Post: TGates

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)