This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Domain created but not working.
#1
[Not Solved] Domain created but not working.
I tried to install Zpanel on Windows Server 2008 R2 and gave the dns error now I tried the Sentora in Debian 8 and it was when I created the domain and I created the registry no message appears

DNS Status for Domain: losf4.com

[Image: up.png]

Your DNS zone was loaded without errors.

Please note that changes to records in your area may take up to 24 hours before they become "live".

DNS Zone Checker Output:
zone losf4.com/IN: serial loaded 2018010231 OK

But when I try to enter the domain does not work.

details that I am Brazilian, then, may have errors in writing
Reply
Thanks given by:
#2
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
Is this an addon domain or your main domain? Did you create the default entries in DNS Manager? Does the domain point to your main domain's nameservers? I get errors when testing the domain saying nameserver issues.
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#3
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
(01-03-2018, 03:01 AM)TGates Wrote: Is this an additional domain or your primary domain? Have you created the default entries in DNS Manager? Does the domain point to the name servers of your primary domain? I get errors while testing the domain saying nameserver problems.

This is an additional domain and I'm not sure how to create the standard DNS entries could you tell me how to do this?
Reply
Thanks given by:
#4
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
(01-03-2018, 03:55 AM)eduardo losf4 Wrote: This is an additional domain and I'm not sure how to create the standard DNS entries could you tell me how to do this?

Use the DNS Manager module.. select the domain and it will auto-create the defaults.

https://intodns.com/losf4.com
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#5
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
is that I am using Debian 8 and I have no idea how to configure the DNS already looked in several places and did not find.
Reply
Thanks given by:
#6
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
Do other domains work? How do you access your panel? All you should have to do is add the new domain inside Sentora, create the default DNS entries using the DNS Manager module and make sure your domain at your registrar points to your server IP or name servers.
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#7
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
@TGates
Have I set these up correctly
https://intodns.com/123hosting.tk <MAIN DOMAIN with cpanel.

Added second domain
https://intodns.com/amazeintv.tk

Using cloudfare so changed NS1 & NS" inside cpanel to the cloudfare nameservers
Is that correct ?
Reply
Thanks given by:
#8
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
(01-16-2018, 09:11 PM)CMs222 Wrote: @TGates
Have I set these up correctly
https://intodns.com/123hosting.tk  <MAIN DOMAIN with cpanel.

Added second domain
https://intodns.com/amazeintv.tk

Using cloudfare so changed NS1 & NS" inside cpanel to the cloudfare nameservers
Is that correct ?

I'm not sure how cloudflare works, Me.B uses it and may be of more help.

Also, please start your own thread instead of hijacking another unsolved thread. It makes things confusing for the OP and the people trying to help them.
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#9
[Not Solved] RE: Domain created but not working.
You don't need to setup any DNS entries on sentora if you use cloudflare & so no need to setup any ns1 or ns2 as cloudflare will be the only authorative here.

M B
No support using PM (Auto adding to IGNORE list!), use the forum. 
How to ask
Coldfusion Freelance

10$ free to start your VPS

Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Main web site working fine, but others not. VictoryAndGlory 13 2,462 03-23-2018, 09:14 AM
Last Post: TGates
Server at home registered with GoDaddy not working Mustang351cca 3 858 02-14-2018, 03:46 PM
Last Post: TGates
domain name not resolved after couple hours janrayn 3 2,042 10-31-2017, 10:03 PM
Last Post: testing

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)