This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Restore Module Menu
#15
RE: Restore Module Menu
Thanks! TGate, your fix worked.

I thought I would comment on here, because it's very strange that this happened to me. Everything was working just fine, but I noticed webalizer was throwing a bunch of strange errors when manually calling the Sentora Daemon, and since I don't use webalizer, I figured I would just disable it to save some resources on the server.

That's all I had done, disable Webalizer, however, when I refreshed the Sentora control panel page, all the modules and menu options were missing. Exact same issue someone else has posted on this forum.

Anyway, I ran the two table queries TGate posted and things appear to have returned back to normal. However, I find it a pretty big issue that by just disabling the webalizer module, this happened. Has anyone else experienced this?
Reply
Thanks given by: brunorsviana


Messages In This Thread
Restore Module Menu - by TGates - 10-11-2014, 09:28 AM
RE: [HOW-TO]Restore Module Menu - by pedrogdiaz - 12-14-2014, 02:29 PM
RE: [HOW-TO]Restore Module Menu - by TopSpace - 02-20-2015, 09:43 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by Ricorocks - 03-13-2015, 10:45 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by MrKaKisen - 04-28-2016, 03:20 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 03-13-2015, 02:54 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by spoonman - 01-31-2021, 01:37 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by hernanes - 04-29-2015, 03:28 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by abialatas - 12-03-2015, 03:25 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 12-04-2015, 12:58 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 03-10-2016, 12:46 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by ricardo1983 - 07-20-2016, 01:29 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by fvalle_al - 11-06-2016, 12:10 PM
RE: Restore Module Menu - by blackvai - 04-26-2017, 07:21 PM
RE: Restore Module Menu - by americanninja - 10-01-2017, 03:59 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Repair Backup Module TGates 2 10 400 09-28-2016, 10:56 PM
Last Post: bluebrad
Install Missing Module Admin abialatas 1 5 040 12-03-2015, 03:20 PM
Last Post: abialatas
Restore from backup.zip pinguy 0 4 840 11-08-2015, 05:43 AM
Last Post: pinguy

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)