This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

site not working after adding SSL code in Sentora override option
#1
[Not Solved] site not working after adding SSL code in Sentora override option
Hi My site not working after trying to add SSL certificate using Sentora override option as shown in the forum thread.
i removed the override and also 443 from httpd-vhosts.conf file. but even after that site not even opening in port 80.

Port 80 is open as shown below:

netstat  -anp --tcp


Code:
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
tcp        0      0 0.0.0.0:110             0.0.0.0:*               LISTEN      1235/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:143             0.0.0.0:*               LISTEN      1235/dovecot
tcp        0      0 158.69.202.3:53         0.0.0.0:*               LISTEN      832/named
tcp        0      0 127.0.0.1:53            0.0.0.0:*               LISTEN      832/named
tcp        0      0 0.0.0.0:22              0.0.0.0:*               LISTEN      1208/sshd
tcp        0      0 0.0.0.0:25              0.0.0.0:*               LISTEN      1205/master
tcp        0      0 127.0.0.1:953           0.0.0.0:*               LISTEN      832/named
tcp        0      0 0.0.0.0:4190            0.0.0.0:*               LISTEN      1235/dovecot
tcp        0      0 127.0.0.1:10025         0.0.0.0:*               LISTEN      1205/master
tcp        0      0 0.0.0.0:3306            0.0.0.0:*               LISTEN      1083/mysqld
tcp        0     52 158.69.202.3:22         157.50.21.188:3089      ESTABLISHED 6165/sshd: root@pts
tcp6       0      0 :::80                   :::*                    LISTEN      6269/httpd
tcp6       0      0 :::21                   :::*                    LISTEN      1384/proftpd: (acce
tcp6       0      0 :::53                   :::*                    LISTEN      832/named
tcp6       0      0 :::22                   :::*                    LISTEN      1208/sshd
tcp6       0      0 :::25                   :::*                    LISTEN      1205/master
tcp6       0      0 :::443                  :::*                    LISTEN      6269/httpd
tcp6       0      0 158.69.202.3:80         185.82.203.23:47090     TIME_WAIT   -





And my current, httpd-vhosts.conf file content:





Code:
Listen 80

# Configuration for Sentora control panel.
<VirtualHost *:80>
ServerAdmin premwithme@gmail.com
DocumentRoot "/etc/sentora/panel/"
ServerName vps146982.vps.ovh.ca
ErrorLog "/var/sentora/logs/sentora-error.log"
CustomLog "/var/sentora/logs/sentora-access.log" combined
CustomLog "/var/sentora/logs/sentora-bandwidth.log" common
AddType application/x-httpd-php .php
<Directory "/etc/sentora/panel/">
Options +FollowSymLinks -Indexes
   AllowOverride All
   Require all granted
</Directory>

# Custom settings are loaded below this line (if any exist)

</VirtualHost>


Sentora generated VHOST configurations below.....
################################################################

# DOMAIN: sitekart.com
<virtualhost *:80>
ServerName sitekart.com
ServerAlias  www.sitekart.com
ServerAdmin premwithme@gmail.com
DocumentRoot "/var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/sitekart_file"
#php_admin_value open_basedir "/var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/sitekart_file:/var/sentora/temp/"
#php_admin_value suhosin.executor.func.blacklist "passthru, show_source, shell_exec, system, pcntl_exec, popen, pclose, proc_open, proc_nice, proc_terminate, proc_get_status, proc_close, leak, apache_child_terminate, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setpgid, posix_setsid, posix_setuid, escapeshellcmd, escapeshellarg, exec"
ErrorLog "/var/sentora/logs/domains/zadmin/sitekart.com-error.log"
CustomLog "/var/sentora/logs/domains/zadmin/sitekart.com-access.log" combined
CustomLog "/var/sentora/logs/domains/zadmin/sitekart.com-bandwidth.log" common
<Directory "/var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/sitekart_file">
 Options +FollowSymLinks -Indexes
 AllowOverride All
 Require all granted
</Directory>
AddType application/x-httpd-php .php3 .php
ErrorDocument 404 /_errorpages/404.html
ErrorDocument 510 /_errorpages/510.html
ErrorDocument 403 /_errorpages/403.html
ErrorDocument 500 /_errorpages/500.html
DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.asp index.aspx index.jsp index.jspa index.shtml index.shtm
# Custom Global Settings (if any exist)

# Custom VH settings (if any exist)

</virtualhost>
# END DOMAIN: sitekart.com



please let me know, how to fix this, I spent hell lot of time on it, Actually site working previously, I tried to install Letsencrypt and when I added the SSL certificate and 443 in override option. site stopped working. please do suggect me how to fix it. I have Firewalld installed, mod-ssl installed, now i turned off SSL Engine

I restored backup httpd-vhosts.conf file , SSL Engine on still issue not solved. Any pointer?
Reply
Thanks given by:
#2
[Not Solved] RE: site not working after adding SSL code in Sentora override option
Again, My site stopped working, the moment I entered SSL certificate code in Apache Config ->Override a Virtual Host Setting

Now I did restore httpd-vhosts.conf from backup, but problem not solved. Any help?

My DNS



[Image: phTDKQ3.jpg]


[Image: k76p6Rz.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
[Not Solved] RE: site not working after adding SSL code in Sentora override option
Something wrong with it. You are using
Code:
sitekart.com
But your hostdata locations are using
Code:
sitekart_file
When it should be

Code:
sitekart_com

Check your file and folder paths.
Also, you can use http://www.intodns.com/ to check your DNS issues.

Also I do not see an ipv4 entry for 443 and your ipv4 entry for port 80 is listed under ipv6...

Code:
tcp6       0      0 158.69.202.3:80         185.82.203.23:47090     TIME_WAIT   -
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by: premwithme
#4
[Not Solved] RE: site not working after adding SSL code in Sentora override option
Hi,

That's not issue, firewalld not allowing or blocking 443, Even though 443 port is open and shown same by firewall, its not working. I just disable firewall and updated iptables and site started working without any issue.

I tried a lot to make site work with firewall, heck no use. @TGates Thanks
Reply
Thanks given by:
#5
[Not Solved] RE: site not working after adding SSL code in Sentora override option
(10-22-2017, 07:55 PM)premwithme Wrote: Hi,

That's not issue, firewalld not allowing or blocking 443, Even though 443 port is open and shown same by firewall, its not working. I just disable firewall and updated iptables and site started working without any issue.

I tried a lot to make site work with firewall, heck no use. @TGates Thanks

Are you using Letencrypt SSL or Paid SSL , I was able to use website after installing of SSL there was an detailed 

installation page for how to install SSL . Just restart the Appache and run Demon
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
How to set up File Manger for Sentora? donaldaugust 1 243 01-11-2022, 05:01 AM
Last Post: Nigel
Sentora & Apache behind Nginx Reverse Proxy Feilding Weather 7 6 022 08-06-2021, 02:58 PM
Last Post: ccr1969
Disabling warning and notice logging in /var/sentora/logs/domains/* JSmith 0 1 211 01-02-2021, 07:50 PM
Last Post: JSmith

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)