This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Jump to the post that solved this thread.
Zentora Theme [ S 1.0.x / ZP 10.1.1 ]
#31
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
(12-18-2014, 02:18 PM)TGates Wrote: Hey buddy, you need to add:

PHP Code:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
to the HEAD sections of login.ztml and master.ztml Wink

Thank you and the theme is updated to version 1.0.6!

Did you know:

There are clever Sentora Documents?
And a working SEARCH option?
And don't forget GOOGLE!


=------=
My Sentora DemoMy GithubAuxio Github
Zentora themeS-Type themeCstyleX theme
flat-color-iconssmall-n-flat-icons
=------=
Reply
Thanks given by:
#32
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Thanks given by:
#33
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
Seem to have a problem with the login page being broken. Its fresh with nothing done to it but I can't seem to fix it. Any ideas?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
Thanks given by:
#34
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
Seems to be not reading the CSS file. Make sure you uploaded all the files (reiupload them all).
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support helpful? Donate HERE
Help me to help you by getting your domains using this link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by: mikkelwilk
#35
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
(11-29-2014, 10:10 PM)Ron-e Wrote: Looks like an CSS problem, can you check your paths of the theme.
It has to be:

etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/login.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/global-css/login.css
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/master.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/css/default.css
.. and so on ..

Did you know:

There are clever Sentora Documents?
And a working SEARCH option?
And don't forget GOOGLE!


=------=
My Sentora DemoMy GithubAuxio Github
Zentora themeS-Type themeCstyleX theme
flat-color-iconssmall-n-flat-icons
=------=
Reply
Thanks given by: mikkelwilk
#36
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
Thank you very much. Realized i uploaded the theme as Zentora-1.0.6 instead of Zenotra.
Reply
Thanks given by:
#37
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
Hi,
I installed this theme, but when I changed at the control panel, the panel doesn't open and displays a blank page.
Why?
How to repair this?
Thanks,

//I found the problem. It's occurs because the Zentora-master directory was unzipped like Zentora-master/Zentora-master. I changed this and worked for me! Great theme!
Thanks!
Reply
Thanks given by:
#38
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
(12-22-2014, 05:24 AM)mikkelwilk Wrote: Seem to have a problem with the login page being broken. Its fresh with nothing done to it but I can't seem to fix it. Any ideas?

Me too problem. I use Zpanel
Reply
Thanks given by:
#39
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
(02-12-2015, 11:26 PM)Manoel Júnior Wrote:
(12-22-2014, 05:24 AM)mikkelwilk Wrote: Seem to have a problem with the login page being broken. Its fresh with nothing done to it but I can't seem to fix it. Any ideas?

Me too problem. I use Zpanel

Have you checked the solution which worked for him?
But replace "sentora" with "zpanel"..

(12-22-2014, 06:27 AM)Ron-e Wrote: Looks like an CSS problem, can you check your paths of the theme.
It has to be:

etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/login.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/global-css/login.css
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/master.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/css/default.css
.. and so on ..

Did you know:

There are clever Sentora Documents?
And a working SEARCH option?
And don't forget GOOGLE!


=------=
My Sentora DemoMy GithubAuxio Github
Zentora themeS-Type themeCstyleX theme
flat-color-iconssmall-n-flat-icons
=------=
Reply
Thanks given by:
#40
[Solved] RE: Zentora Theme [ S 1.0.0 / ZP 10.1.1 ]
(02-12-2015, 11:50 PM)Ron-e Wrote:
(02-12-2015, 11:26 PM)Manoel Júnior Wrote:
(12-22-2014, 05:24 AM)mikkelwilk Wrote: Seem to have a problem with the login page being broken. Its fresh with nothing done to it but I can't seem to fix it. Any ideas?

Me too problem. I use Zpanel

Have you checked the solution which worked for him?
But replace "sentora" with "zpanel"..



(12-22-2014, 06:27 AM)Ron-e Wrote: Looks like an CSS problem, can you check your paths of the theme.
It has to be:

etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/login.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/global-css/login.css
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/master.ztml
etc/sentora/panel/etc/styles/Zentora/css/default.css
.. and so on ..

See:

[Image: Capturar.png]

Only the login screen is with this problem.

Login:[b][/b]
/etc/styles/Zentora-1.0.2/img/...

Site:
/etc/styles/Zentora/img/...
Reply
Thanks given by:
Jump to the post that solved this thread.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Webmail Sentora Theme V1 wormsunited 0 1,429 12-19-2016, 02:58 PM
Last Post: wormsunited
How to do guides for theme development ? sanoop 3 783 12-13-2016, 03:47 AM
Last Post: sanoop
S-Type Theme [1.0.x] Ron-e 25 21,645 04-30-2016, 04:30 PM
Last Post: leomoon

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)