This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Completing xBilling install
#1
[Not Solved] Completing xBilling install
I have installed and configured xBilling (after making some changes to /etc/sentora/panel/modules/xbilling/code/controller.ext.php, http://forums.sentora.org/showthread.php?...74#pid8974)

I then created a domain on the re-seller's account and copied "config.php" and the directory "xbilling_frontend" to the root of this domain. When I try and browse to the config.php file or the xbilling_frontend folder, I get a blank page.

What am I missing?
Reply
Thanks given by:
#2
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
You need to set panel url in config.php
Code:
$cfg['panel_url'] = 'Sentora_panel_subdomain';
Reply
Thanks given by:
#3
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
(04-05-2015, 08:50 PM)Castey Wrote: You need to set panel url in config.php

Code:
$cfg['panel_url'] = 'Sentora_panel_subdomain';

Thanks I now have the following:

A subdomain called hosting.rcstudents.co.nz

I have copied all the files and the config file to this root and updated $cfg['panel_url'] = 'hosting.rcstudents.co.nz';


When I browse to the site I now get 



Quote:
array(4) { ["type"]=> int(2) ["message"]=> string(121) "fopen(http://hosting.rcstudents.co.nz/api/xbilling): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found " ["file"]=> string(100) "/var/sentora/hostdata/studentadmin/public_html/hosting_rcstudents_co_nz/classes/xmwsclient.class.php" ["line"]=> int(112) } Problem reading data from http://hosting.rcstudents.co.nz/api/xbilling



It appears to not be able to see the API but I have installed it.
Reply
Thanks given by:
#4
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
You put in the wrong domain. It wants the panel login url:

Code:
$cfg['panel_url'] = 'http://mycp.rosmini.school.nz/';
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#5
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
(04-07-2015, 08:39 AM)TGates Wrote: You put in the wrong domain. It wants the panel login url:



Code:
$cfg['panel_url'] = 'http://mycp.rosmini.school.nz/';

Aaah thanks
Reply
Thanks given by:
#6
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
Ok so I though it was all sorted but I get an error at the very end of the process:

Try and register a domain via http://hosting.rcstudents.co.nz/index.php and and at the very end of the process you get an error.

Domains must be of the form mysite.rcstudents.co.nz
Reply
Thanks given by:
#7
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
Help me please!
xBilling works for me, but after the registration of the client letter with the user password is not sent or do not reach,
what to do?
Reply
Thanks given by:
#8
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
Hi, i've installed my xbilling and configured the front end, and now i get this error, similar to one above when i go to my billing page...

<code>
array(4) { ["type"]=> int(2) ["message"]=> string(115) "fopen(https://cp.ministream.net/api/xbilling): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found " ["file"]=> string(55) "/etc/sentora/panel/billing/classes/xmwsclient.class.php" ["line"]=> int(112) } Problem reading data from https://cp.ministream.net/api/xbilling
</code>
Reply
Thanks given by:
#9
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
(07-10-2015, 06:36 PM)HGreatorex Wrote: Hi, i've installed my xbilling and configured the front end, and now i get this error, similar to one above when i go to my billing page...



Code:
array(4) { ["type"]=> int(2) ["message"]=> string(115) "fopen(https://cp.ministream.net/api/xbilling): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found " ["file"]=> string(55) "/etc/sentora/panel/billing/classes/xmwsclient.class.php" ["line"]=> int(112) } Problem reading data from https://cp.ministream.net/api/xbilling

This has been explained several times, there is an error in your .htaccess file in the /etc/sentora/panel/ folder.

http://forums.sentora.org/showthread.php...44#pid5944
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#10
[Not Solved] RE: Completing xBilling install
(07-10-2015, 11:16 PM)TGates Wrote:
(07-10-2015, 06:36 PM)HGreatorex Wrote: Hi, i've installed my xbilling and configured the front end, and now i get this error, similar to one above when i go to my billing page...



Code:
array(4) { ["type"]=> int(2) ["message"]=> string(115) "fopen(https://cp.ministream.net/api/xbilling): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found " ["file"]=> string(55) "/etc/sentora/panel/billing/classes/xmwsclient.class.php" ["line"]=> int(112) } Problem reading data from https://cp.ministream.net/api/xbilling

This has been explained several times, there is an error in your .htaccess file in the /etc/sentora/panel/ folder.

http://forums.sentora.org/showthread.php...44#pid5944

Thanks TGates,

I have checked my htaccess file and it does indeed have that code.

Harry
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
[MODULE] xBilling modpluz 239 389 066 04-17-2020, 11:37 PM
Last Post: emmarudd222@gmail.com
xbilling Wordpress samuelmed 1 913 11-13-2019, 09:27 AM
Last Post: TGates
[split] Issue with xBilling blackvai 1 946 04-03-2019, 11:39 PM
Last Post: TGates

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)