This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Only working 1 subdomain
#1
[Not Solved] Only working 1 subdomain
Hi everyone,

I install Sentora but the problem is that my site only runs with 1 subdomain.
For instance, add the sudomain1.webname.com => ok, but second one: sudomain2.webname.com -> error.


Could you guys give me instructions? Thank you so much!!!
Reply
Thanks given by:
#2
[Not Solved] RE: Only working 1 subdomain
Please explain how and where you're doing it?
***Retail***
SCPH-39002, Running FCMB, HDD-OSD, Mini-OPL.
SCPH-30002 RSW (Automobile Collection Snow White)
SCPH-10000 x2
SCPH-15000
SCPH-18000 x2
DESR-7700
SCPH-2040X x2
Linux Kit
PSBBN V0.20, V0.30
HDD Utility V1.00, V1.01

***Dev***
DTL-H30102 Running FCMB, HDD-OSD, Mini-OPL.
DTL-H20400 - Boxed
Reply
Thanks given by:
#3
[Not Solved] RE: Only working 1 subdomain
(09-15-2021, 06:01 PM)pedrowilson Wrote: Hi everyone,

I install Sentora but the problem is that my site only runs with 1 subdomain.
For instance, add the sudomain1.webname.com => ok, but second one: sudomain2.webname.com -> error.


Could you guys give me instructions? Thank you so much!!!

Please supply a screenshot of the DNS Manager for the domain on the Sentora hosting panel.

JUST A NOTE !
DNS propagation can take up to can take up to 72 hours to propagate worldwide
"Nothing is true; everything is permitted"

Reply
Thanks given by:
#4
[Not Solved] RE: Only working 1 subdomain
(09-15-2021, 06:01 PM)Hi, pedrowilson Wrote: Hi everyone,

I install Sentora but the problem is that my site only runs with 1 subdomain.
For instance, add the sudomain1.webname.com => ok, but second one: sudomain2.webname.com -> error.


Could you guys give me instructions? Thank you so much!!!

Please read in the doc : Setting subdomain without domain
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Subdomain gbrain2008 3 2 072 03-08-2021, 05:34 PM
Last Post: ccr1969
Subdomain Not working PLZ HELP rajeevrrs 5 12 932 03-14-2020, 08:47 AM
Last Post: TGates
Main web site working fine, but others not. VictoryAndGlory 13 18 879 03-23-2018, 09:14 AM
Last Post: TGates

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)