This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Getting Awstats to work
#18
[Not Solved] RE: Getting Awstats to work
(12-13-2014, 05:10 AM)Leonx Wrote: It worked fine for you on WINDOWS, amazing work sherlock.. All work fine for you in that one case, now you go around calling people incompetent, how about don't be a dork hey.

And this thread was about awstats and why that didn't work.. sorry i didn't get the memo about sentora breaking cgi/perl for better security.. I'm sure its much more secure now... however it worked fine in zpanel so I made the thread to find out what had changed and if anyone has a way to get it working again I don't need the useless replies that go off topic.

Excuse Me! I do not speak English.
And apparently poorly understood you.
I speak Russian.
Do you speak russian, so we talked to normal?
I tested the script on Windows and Linux Ubuntu 12 everything works fine.
And about the disable CGI and Perl this information posted in the forum... Dodgy
Thanks given by:


Messages In This Thread
Getting Awstats to work - by Leonx - 12-10-2014, 05:15 AM
RE: Getting Awstats to work - by jacobg830 - 12-10-2014, 06:14 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-10-2014, 07:11 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-10-2014, 07:13 PM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-11-2014, 12:44 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-11-2014, 01:20 AM
RE: Getting Awstats to work - by TGates - 12-11-2014, 03:18 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-11-2014, 04:37 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 02:55 AM
RE: Getting Awstats to work - by Me.B - 12-13-2014, 04:12 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 04:22 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 04:52 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:01 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 04:50 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 04:59 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 05:14 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 05:10 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:23 AM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-13-2014, 06:47 AM
RE: Getting Awstats to work - by MarkDark - 12-13-2014, 05:29 AM
RE: Getting Awstats to work - by Ron-e - 12-13-2014, 05:35 AM
RE: Getting Awstats to work - by 5050 - 12-17-2014, 05:58 PM
RE: Getting Awstats to work - by Leonx - 12-18-2014, 01:00 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
1.0.2 1.0.3 postfix fix not work andykimpe 20 9 155 06-12-2021, 09:54 PM
Last Post: andykimpe
Webalizer Stats not work - how to fix it ? domyhost 2 3 358 04-28-2020, 05:14 PM
Last Post: domyhost
I changed date and time from server and sentora does not work gabriel15959 1 2 828 03-20-2019, 11:52 PM
Last Post: fearworks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)