This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Port 443 goes active, https causes error
#13
[Not Solved] RE: Port 443 goes active, https causes error
(08-16-2018, 07:11 AM)TGates Wrote: This should have nothing to do with Lets Encrypt. You should not need to comment out the Listen 443 in the httpd-vhosts.conf as that is the proper location for it. What the problem seems to be is that there is another Listen 443 being called somewhere else for some other reason. I use Ubuntu and I know the Sentora default configurations do not have Listen 443 anywhere. You need to make sure /etc/sentora/configs/apache/httpd.conf does not have Listen 443, also make sure /etc/apache2/apache2.conf looks like this:

Good one, TGates! Replacing /etc/apache2/apache2.conf might be the answer. Mine has:
<IfModule mod_ssl.c>
Listen 443
</IfModule>
at the end, after the Include /etc/sentora/configs/apache/httpd.conf line. Wonder where it came from. I will copy your version, but might have to wait until September 1 to see if it fixed the problem, since that is when it usually blows out because Listen 443 gets added to the /etc/sentora/configs/apache/httpd.conf file the first of each month.
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
RE: Port 443 goes active, https causes error - by rsthomas - 08-16-2018, 10:14 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
https without certificate redirects to panel iraqiboy90 9 2 468 10-14-2020, 10:45 PM
Last Post: iraqiboy90
Having both HTTP & HTTPS (Port 443 and Port 80) sites on a server dsmarter 15 21 043 08-22-2020, 02:49 PM
Last Post: kenzopoker1
redirect error after letsencrypt + subdomain mizerek 1 478 08-06-2020, 04:54 AM
Last Post: mizerek

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)