This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Port 443 goes active, https causes error
#9
[Not Solved] RE: Port 443 goes active, https causes error
(02-25-2018, 08:04 AM)TGates Wrote: Do you have anything else installed on your server that may trigger port 443? I'm not sure why it would be intermittent. I just testing it again and it redirected to https and loaded fine.

Sorry for the late response!

I am not aware of anything else that wants to use port 443. Checking httpd.conf mid-month showed nothing.

Meanwhile, the pattern I have noticed the past several months is that the Listen 443 appears in /etc/sentora/configs/apache/httpd-vhosts.conf and causes apache to stop running on the first day of every month. Do you know of anything that runs only on the first day that would cause httpd-vhosts.conf to be updated? Funny thing is that the Listen 443 that I rem out is gone at that time, indicating the whole file is recreated.

If we don't have this solved by September 1, I will check the httpd.conf at that time, like previously suggested, to see if anything else is using port 443.
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
RE: Port 443 goes active, https causes error - by rsthomas - 08-14-2018, 12:29 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Having both HTTP & HTTPS (Port 443 and Port 80) sites on a server dsmarter 15 19 533 08-22-2020, 02:49 PM
Last Post: kenzopoker1
redirect error after letsencrypt + subdomain mizerek 1 235 08-06-2020, 04:54 AM
Last Post: mizerek
Critical Error: [0100] - Unable to connect or authenticate to the Sentora database whatshisface77 1 238 07-31-2020, 10:58 AM
Last Post: whatshisface77

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)