This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Restore Module Menu
#11
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu
(03-13-2015, 10:45 AM)Ricorocks Wrote:
(02-20-2015, 09:43 PM)TopSpace Wrote: How to update tables? Need to install phpmyadmin separately?

UPD:

actually i find out thats my modules are working BUT problem was that they are showing after I click on the icon in the left upper corner , icon of 3 columns, then modules are showing up. So after clicking the icon the link added the "#" symbol at the end and modules are showing. So how i can  fix it?

To update your tables, in SSH type:

mysql -u(your-username-here) -p(your-pass-here)

So, if user was root and pass was 123

Code:
mysql -uroot -p123

Then enter:

Code:
USE zpanel_core;

Now you can cut and paste the MySQL in the previous posts.

Hope that sorts your tables. I have the same issue as you. Every time I select anything in the Admin I get a blank page. I click on the three columns button and it appears.  Sad

I'm probably stupid or something, but how do I edit the "x_permissions" table properly?

In phpMyAdmin, I can't find a way to copy the text in! (look at attachment)

Also, I'm from Sweden and that's why the phpmyadmin is in swedish.


Attached Files Thumbnail(s)
   
MrKaKisen - Website - GitHub
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
Restore Module Menu - by TGates - 10-11-2014, 09:28 AM
RE: [HOW-TO]Restore Module Menu - by pedrogdiaz - 12-14-2014, 02:29 PM
RE: [HOW-TO]Restore Module Menu - by TopSpace - 02-20-2015, 09:43 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by Ricorocks - 03-13-2015, 10:45 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by MrKaKisen - 04-28-2016, 03:20 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 03-13-2015, 02:54 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by spoonman - 01-31-2021, 01:37 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by hernanes - 04-29-2015, 03:28 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by abialatas - 12-03-2015, 03:25 PM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 12-04-2015, 12:58 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by TGates - 03-10-2016, 12:46 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by ricardo1983 - 07-20-2016, 01:29 AM
RE: [HOW-TO] Restore Module Menu - by fvalle_al - 11-06-2016, 12:10 PM
RE: Restore Module Menu - by blackvai - 04-26-2017, 07:21 PM
RE: Restore Module Menu - by americanninja - 10-01-2017, 03:59 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Repair Backup Module TGates 2 9 387 09-28-2016, 10:56 PM
Last Post: bluebrad
Install Missing Module Admin abialatas 1 4 476 12-03-2015, 03:20 PM
Last Post: abialatas
Restore from backup.zip pinguy 0 4 458 11-08-2015, 05:43 AM
Last Post: pinguy

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)