This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Sending emails but not receiving them - WINDOWS
#1
Sending emails but not receiving them - WINDOWS
Hi

I installed Sentora in Windows Server 2012 Standard r2.
The mail boxes are sending emails but they are not receiving them.
There is a website with a form and the form email address exists as a domain at sentora.

When using the linux version, it was the opposite: I could receive them (sent over the form)
but wasn't able to send them.

Ports are opened, outbound/inbound rules are set. Does anyone knows what am I doing wrong?
Reply
Thanks given by:


Messages In This Thread
Sending emails but not receiving them - WINDOWS - by Miow5 - 02-22-2015, 09:43 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
ZPanel 10.1.1 -> Sentora 1.0.3 Windows Version TGates 16 17 895 07-09-2020, 09:50 PM
Last Post: andykimpe
HOW TO send emails with PHP script using mail() function Miow5 1 2 844 07-08-2020, 10:27 PM
Last Post: andykimpe
Sentora on Windows ANY NEW INSTALLER elmoutakaf 2 3 307 07-08-2020, 10:06 PM
Last Post: andykimpe

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)