This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Jump to the post that solved this thread.
SMTP Error every time i try to send an email
#2
[Solved] RE: SMTP Error every time i try to send an email
(09-20-2018, 10:37 AM)wormsunited Wrote: Hello guys!

I am trying to fix an issue over the control panel of Sentora and tried many times to search for a solution, either online, either in this forum but without any luck. I hope you guys can help me solve this issue.

So i had an account lets say abc.com in server A and then, i deleted that account from Sentora control panel, created a new server B with the account there. Now if i want to send an email from server A to server B to that domain name i get an error on server A saying this:

Code:
SMTP Error: The following recipients failed: email@abc.com: : Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table

So as you see i get this error, every time i try to send an email.

Any idea how to fix this issue? Thanks in advance guys, any help is much appreciated!

Hi,

I was looking into this a week or two ago and came to the conclusion that it's something to do with entries remaining in one (or more) of the database tables. IIRC, Postfix is using one of the tables created by Sentora to determine the sending route for emails - if it sees a domain in the table, it thinks it's still local, but then can't find the actual mailbox to send to... or it was something along those lines.

Go to your Sentora database, into the sentora_postfix database, to the domain table and see if you can see the domain that you have now moved away to another server listed. If so, does it have 1 in the active column? If so, try changing it to a 0, then restart the postfix service and see if you can send the mail now.

Keith
Reply
Thanks given by: wormsunited
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
RE: SMTP Error every time i try to send an email - by fearworks - 09-21-2018, 04:17 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Why can i not send emails from my site phabeon8 3 2 388 04-20-2021, 06:29 AM
Last Post: sparkrack
Webmail Send / Receive works but Outlook doesn't | Digital Ocean dipakcg 12 21 903 04-17-2020, 04:52 PM
Last Post: iraqiboy90
suhosin.session.encrypt error With Https MET4LG0D 7 20 368 04-05-2020, 09:38 PM
Last Post: iraqiboy90

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)