This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Port 80 Redirect to 443 Not working
#1
[Not Solved] Port 80 Redirect to 443 Not working
Similar problem to thread http://forums.sentora.org/showthread.php?tid=3633


https://domain.tld works
https://www.domain.tld works only as an added exception in Firefox

http://domain.tld unable to connect
domain.tld unable to connect

Lets Encrypt installed ok

Vhosts file for domain.tld seems correct as per instructions espcially re port forward/overide.

Would appear port 80 is not forwarding to port 443

Any other ideas? Confused
Reply
Thanks given by:
#2
[Not Solved] RE: Port 80 Redirect to 443 Not working
(03-04-2019, 05:50 PM)condell Wrote: Similar problem to thread http://forums.sentora.org/showthread.php?tid=3633


https://domain.tld works
https://www.domain.tld works only as an added exception in Firefox

http://domain.tld unable to connect
domain.tld unable to connect

Lets Encrypt installed ok

Vhosts file for domain.tld seems correct as per instructions espcially re port forward/overide.

Would appear port 80 is not forwarding to port 443

Any other ideas? Confused

A good starting point would be (I always seem to say this!) to know the real domain you are using. I like to diagnose rather than guess, and I can never do this without knowing the domain Smile If you want to send it via PM that's fine.

As with a lot of similar issues, there could be any one of a number of things going on, or even multiple things going on, and if you are confident that all settings suggested in the post you have referenced are as they should be, I'd need to look into your DNS config etc.

Keith.
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Having both HTTP & HTTPS (Port 443 and Port 80) sites on a server dsmarter 12 10,800 11-22-2019, 11:40 PM
Last Post: rahmatalimalik5
working on single domain bahabi 1 519 08-27-2019, 12:06 AM
Last Post: TGates
DNS Stopped Working hthiers 3 835 05-10-2019, 06:00 AM
Last Post: hthiers

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)