This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Working XBilling Module
#11
[Solved] RE: Working XBilling Module
(08-29-2017, 10:36 PM)betatester3.0 Wrote: I found my error, corrected "$cfg['panel_url'] = 'panel.xxx.xx';" instead of including the http or https in the url remove that and leave the domain name as is.

500 error page for
http://zpx.imerlabs.com/manuals/xbilling_manual.pdf
and for config download...

Just installed through zippy.
checked mysql and no tables created so uninstalled and installed 5 times and still no tables.

Can not seem to get this to work, I have followed the instructions from other threads and still is not working.
Reply
Thanks given by:
#12
[Solved] RE: Working XBilling Module
modpluz your site not working buddy?
-TGates - Head of Support

SEARCH the Forums or read the DOCUMENTATION before posting!
Modules Maintained: 13 - Module Installs: 108k+

Find my support or modules helpful? Donate HERE
Get your domains using my affiliate link:
GoDaddy - Domains
Reply
Thanks given by:
#13
[Solved] RE: Working XBilling Module
(12-05-2017, 04:07 AM)TGates Wrote: @[modpluz] your site not working buddy?

Its working just uninstalled xbilling and carried on lol
I am just getting them back up after moving away from a data centre to my own servers at home...
The sites where ready for a rework so starting from scratch... Tongue

Just have temp images etc in at the moment...
Reply
Thanks given by:
#14
[Solved] RE: Working XBilling Module
(12-05-2017, 04:07 AM)TGates Wrote: @[modpluz] your site not working buddy?

Ah yes, sorry guys, I was in the middle of moving servers - what are the odds huh?  Smile

All good now.
Remi - Software Engineer,  Sentora Module Developer,  Owner, imerLabs


Please mark threads as SOLVED if your problem has been resolved.
Do not PM Staff Members for help unless asked to do so, this is so that others can benefit from your solution.
Do a SEARCH before asking in the forums, a solution may already exist.
Reply
Thanks given by:
#15
[Solved] RE: Working XBilling Module
(12-05-2017, 11:43 AM)modpluz Wrote: Ah yes, sorry guys, I was in the middle of moving servers - what are the odds huh?  Smile

All good now.

LOL WILL TRY AGAIN THEN.. LOL

just retried and the links for the documentation and front end download works but the link for the config still shows 500 error.. also saving settings still gives 500 error.
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
[MODULE] SenBrand - Branding module for Sentora TGates 7 540 12-05-2017, 06:51 AM
Last Post: liamgibbins
[MODULE][WIP] Sencrypt Let's Encrypt SSL Module TGates 24 2,647 11-25-2017, 05:25 AM
Last Post: TGates
File Manager Module Error thehosterx 15 619 11-19-2017, 02:41 AM
Last Post: TGates

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)