This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Sentora not running
#11
[Not Solved] RE: Sentora not running
(10-10-2015, 12:57 PM)elasticweed Wrote: Hi, so I just rebooted my server in order to see what my problem with SSH seemed to be.
It turned out I was right and it had just had some hickups, but now Sentora won't start!
It's as if it just doesn't exist, even though all the files are still intact.

And I can't for the life me understand how I actually "run" Sentora?
I can't find the executable anywhere and it seems as if no one else on the internet has even heard of such a thing.

Please help me!

//
Desperate Sys. Admin.


EDIT: Turns out CentOS 7 isn't really that stable and useful as of yet, so I downgraded to CentOS 6 and everything seems to be running alright now.
I still don't know exactly what the problem was, but a quick backup of the website files and a re-install and the porlbem was solved in less than 10 minutes.

I guess the only tip I can give is to not use CentOS 7.

Hi elasticweed,
I'm also problem as you. If you can fix it, please help me. Thanks

P/s: my domain: http://devfastpro.com, but now is not run because sentora not start
Reply
Thanks given by:
#12
[Not Solved] RE: Sentora not running
(07-05-2018, 02:32 PM)longhb Wrote: Hi elasticweed,
I'm also problem as you. If you can fix it, please help me. Thanks

P/s: my domain: http://devfastpro.com, but now is not run because sentora not start

I tested myself sentora on centos 7 and it breaks when https is used. 

I reinstalled on centos 6 and everything works like charm even after installing ssl certificate.
Reply
Thanks given by:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Upgrade sentora php to 5.6.30 luiziz 4 287 Yesterday, 11:02 AM
Last Post: luiziz
/var/sentora/sessions/ directory filling up with a 15 new files per minute rate ericdlr 13 9,931 07-18-2018, 04:43 PM
Last Post: americanninja
Can't install Dolphin if using Sentora - ZPanel harrykane140693 1 82 07-17-2018, 05:42 AM
Last Post: TGates

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)